Page 8 - PANETTONE TRADIZY
P. 8

PANETTONE ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΒΕΡΙΚΟΚΟ


                         (ημι-αφυδατωμένο) και επικάλυψη παραδοσιακού


                                                                           γλάσου αμυγδάλου.




                                                               Γέμιση: Βερίκοκα ημι-αφυδατωμένα

                                        Επικάλυψη: με Γλάσο αμυγδάλου (glassamandorlata)


                                           Η γέμιση από βερίκοκα ενσωματώνεται στη ζύμη στο τέλος του ζυμώματος,
                                       ώστε να διατηρηθεί ο αρωματικός της χαρακτήρας και η φυσική οξύτητα από τα
                                                          βερίκοκα, η οποία ισορροπεί τη λιπαρότητα του βουτύρου.


                                         Το παραδοσιακό γλάσσο αμυγδάλου (glassa) κατά το ψήσιμο, δημιουργεί μία
                                            προστατευτική κρούστα που μειώνει την απώλεια υγρασίας και προσφέρει
                                                                           ευχάριστη τραγανότητα στην επιφάνεια.

                                                               Ο συνδυασμός φρουτώδους υγρασίας στο εσωτερικό
                                                                  με τραγανή επικάλυψη οδηγεί σε ένα τεχνολογικά
                                                                              και γευστικά ισορροπημένο προϊόν.




































                                                             panettonini
                                                             panettonini
                                                             snacking!
                                                             snacking!









        8
   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13