Page 8 - PANETTONE TRADIZY
P. 8
PANETTONE ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΒΕΡΙΚΟΚΟ
(ημι-αφυδατωμένο) και επικάλυψη παραδοσιακού
γλάσου αμυγδάλου.
Γέμιση: Βερίκοκα ημι-αφυδατωμένα
Επικάλυψη: με Γλάσο αμυγδάλου (glassamandorlata)
Η γέμιση από βερίκοκα ενσωματώνεται στη ζύμη στο τέλος του ζυμώματος,
ώστε να διατηρηθεί ο αρωματικός της χαρακτήρας και η φυσική οξύτητα από τα
βερίκοκα, η οποία ισορροπεί τη λιπαρότητα του βουτύρου.
Το παραδοσιακό γλάσσο αμυγδάλου (glassa) κατά το ψήσιμο, δημιουργεί μία
προστατευτική κρούστα που μειώνει την απώλεια υγρασίας και προσφέρει
ευχάριστη τραγανότητα στην επιφάνεια.
Ο συνδυασμός φρουτώδους υγρασίας στο εσωτερικό
με τραγανή επικάλυψη οδηγεί σε ένα τεχνολογικά
και γευστικά ισορροπημένο προϊόν.
panettonini
panettonini
snacking!
snacking!
8

