Page 3 - PANETTONE TRADIZY
P. 3

PANETTONE ME TRADIZY ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ




                                                                                         Συνταγή

        Συνταγή για  Γλάσο με Αμύγδαλο ή Φυστίκι
                                                                           Ελληνικό Αλεύρι ή Ιταλικό   10.000  100%
         Ασπράδι  Αυγού 250γρ                                            Αλεύρι Panettone (W380+)
         Ζάχαρη 300 γρ                                                          Συνολικό Αλεύρι  10.000  100%
         Αμύγδαλο σκόνη 320γρ / Φυστίκι σκόνη 320γρ                                     Νερό   4.000    40%
         Ηλιέλαιο 30γρ                                                            Κρόκος αυγού  4.000   40%
         1 Στικ Βανίλιας
         Μια Πρέζα  Αλάτι                                                       PANETTONE Blend  400   4,0%
                                                                                         Αλάτι   100    1,0%
        Ανακατεύετε όλα μαζί στο πολυμιξερ
                                                                                       Ζάχαρη   2.700   27,0%
                                                                                         Μέλι    300    3,0%
                                                                                  Βούτυρο 82%   3.800   38,0%
                                                                                       ΣΥΝΟΛΟ   25.300   0%

                                                                      Σταφίδες, Φρούτα, Σοκολάτα   7.900  30,0%
                                                                         και Ξηροί Καρποί επί του
                                                                               Βάρους της Ζύμης

                                                                                        TOTAL   33.200



                                                                                    Διαδικασία



                                                                                 74-76°C
                                                                                Ξεκινήστε την συνταγή με τα  2/3 της ζάχαρης
                                                                                Πρώτα προσθέστε νερό  +/- 35°C
                                                                                10΄ -  Αργή Ταχύτητα
                                                                                8΄ -  Γρήγορη Ταχύτητα
                                                                                Με την υπόλοιπη Ζάχαρη
                                                                                10΄ -  Αργή Ταχύτητα με το Βούτυρο Σταδιακά
                                                                                1΄Αργή Ταχύτητα
                                                                                Με τα φρούτα/ξηρούς καρπούς/σοκολάτα
                                                                                Πρώτη Ωρίμανση - 60΄/ Θερμ. 30°C



                                                                                Κόψιμο - Ζύγισμα - 650g


                                                                                Ξεκούραση - 30΄


                                                                                Πλάσιμο - Στρόγγυλο Σχήμα

                                                                                150΄ /  Θερμ. 30°C - 85% HR


                                                                                Τελική Ωρίμανση / Στόφα - 150΄
                                                                                Θερμ. 30°C - 85% HR
                                                                                Προθέρμανση Φούρνου - 170°C
                                                                                Διάρκεια Ψησίματος / T°C - 45΄/ Θερμ. 150°C


                                                                                Κρύωμα  - Κρέμασμα Ανάποδα  3
   1   2   3   4   5   6   7   8