Page 5 - PANETTONE TRADIZY
P. 5

COLOMBA DI PASQUA ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ  PANETTONE ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ



                  Φρούτα του δάσους και επικάλυψη σκούρης

                  σοκολάτας




                         Συνταγή                     Διαδικασία


                                                     Παίρνουμε τα 1500γρ. Αλεύρι ολικής και τα κάνουμε αυτόλυση με
            Ελληνικό Αλεύρι ή Ιταλικό   8.500  85%   750γρ. νερό για 12 ώρες σε θερμ. περιβάλλοντος
          Αλεύρι Panettone (W380+)                          74-76°C Ξεκινήστε την συνταγή με τα  2/3 της ζάχαρης
           Αλεύρι Ολικής Ενισχυμένο  1500  15%                       Πρώτα προσθέστε νερό  +/- 35°C
            Νερό + Νερό Αυτόλυσης  3.600  43,5%             10΄ -  Αργή Ταχύτητα
                                 +750                       8΄ -  Γρήγορη Ταχύτητα - Με την υπόλοιπη Ζάχαρη
                                (4.350)                     10΄ -  Αργή Ταχύτητα με το Βούτυρο Σταδιακά
                   Κρόκος αυγού  4.000   40%                1΄Αργή Ταχύτητα - Με τα φρούτα του Δάσους
                                                            Πρώτη Ωρίμανση - 60΄/ Θερμ. 30°C
                 PANETTONE Blend  400    4,0%
                          Αλάτι   100    1,0%
                        Ζάχαρη   2.500   25,0%              650g          30΄          Στρόγγυλο Σχήμα
                          Μέλι    500    5,0%
                   Βούτυρο 82%   3.800   38,0%              150΄ /  Θερμ. 30°C - 85% HR
                        ΣΥΝΟΛΟ   25.650   0%
                                                            Τελική Ωρίμανση / Στόφα - 150΄
      Φρούτα του Δάσους (σμέουρα,   6.412  25,0%            Θερμ. 30°C - 85% HR
        μύρτιλα, φράουλες) επί του
                Βάρους της Ζύμης                            Προθέρμανση Φούρνου - 170°C
                                                           Διάρκεια Ψησίματος
                         TOTAL   32.062                    T°C - 45΄/ Θερμ. 150°C
                                                                                    για  snacking!
                                                           Κρύωμα                   για  snacking!
                                                           Κρέμασμα Ανάποδα






 10΄ -  Αργή Ταχύτητα με το Βούτυρο Σταδιακά









                                                                               Η επικάλυψη από σκούρη σοκολάτα
                                                                               προσφέρει χαρακτηριστική και ελα-
                                                                               φρώς πικρή επίγευση. Η σύγκρουση
                                                                               μεταξύ της σοκολάτας και των όξινων
                                                                               φρούτων ενισχύει την πολυαισθητη-
                                                                               ριακή εμπειρία.


                                                                               Το προϊόν απευθύνεται σε κοινό με
                                                                               ενδιαφέρον για διατροφική αξία, χω-
 Διάρκεια Ψησίματος / T°C - 45΄-50΄/ Θερμ. 150°C                               ρίς συμβιβασμούς στην τεχνολογική
                                                                               ποιότητα και τη γευστική ισορροπία.

                                                                                                            5
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10