Page 4 - PANETTONE TRADIZY
P. 4

COLOMBA DI PASQUA ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ



                                                                                         Συνταγή



                                                                           Ελληνικό Αλεύρι ή Ιταλικό   10.000  100%
                                                                         Αλεύρι Panettone (W380+)
                                                                                 Συνολικό Αλεύρι  10.000  100%
                                                                                         Νερό   3.500   35%
                                                                                   Κρόκος αυγού  4.000  40%
                                                                                PANETTONE Blend  400    4,0%
                                                                                         Αλάτι   120    1,2%
                                                                                       Ζάχαρη   2.600   27,0%
                                                              Mixto Aromatico (Μέλι, Ξύσμα Λεμόνι,   300  3,0%
                                                                    ξύσμα Πορτοκάλι, Στικ βανίλια)

                                                                                  Βούτυρο 82%   3.800   38,0%

                                                                                       ΣΥΝΟΛΟ   24.820   0%

                                                                      Σταφίδες, Πορτοκάλι σε κύβο   7.446  30,0%
                                                                         επί του Βάρους της Ζύμης

                                                                                        TOTAL   32.266





                                                                                  Διαδικασία




                                                                               74-76°C
                                                                               Ξεκινήστε την συνταγή με τα  2/3 της ζάχαρης
                                                                               Πρώτα προσθέστε νερό  +/- 35°C
                                                                               10΄ -  Αργή Ταχύτητα
                                                                               8΄ -  Γρήγορη Ταχύτητα
                                                                               Με την υπόλοιπη Ζάχαρη
                                                                               10΄ -  Αργή Ταχύτητα με το Βούτυρο Σταδιακά
                                                                               1΄Αργή Ταχύτητα
                                                                               Με τα φρούτα/σταφίδες
                                                                               Πρώτη Ωρίμανση - 60΄/ Θερμ. 30°C



                                                                               Κόψιμο - Ζύγισμα - 850g


                                                                                30΄


                                                                               Στρόγγυλο Σχήμα

                                                                               150΄ /  Θερμ. 30°C - 85% HR


                                                                              Προθέρμανση Φούρνου - 170°C
                                                                              Διάρκεια Ψησίματος / T°C - 45΄-50΄/ Θερμ. 150°C


                                                                              Κρύωμα  - Κρέμασμα Ανάποδα
        4
   1   2   3   4   5   6   7   8   9