Το καλάθι αγορών είναι άδειο

Πολιτική Τιμών-Αποθεμάτων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ-ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ-ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ-ΠΛΗΡΩΜΩΝ  dakidis.gr

O ιστότοπος  www.dakidis.gr  παρουσιάζει την Εταιρεία Δακίδης, τα προϊόντα και τις Υπηρεσίες της και παράλληλα λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών, της Εταιρείας Ε. Δακίδης Ε.Ε., που εδρεύει στον Γέρακα, Αττικής και επί της Λεωφ. Γέρακα 76, 153 44 και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 997607030 και Δ.Ο.Υ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@dakidis.gr και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του: 2106654813.

Οι παραγγελίες σας στο Ε-shop της dakidis.gr  γίνονται εύκολα και ευχάριστα, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε να τα βρείτε μέσω του μηχανισμού “Αναζήτησης Προϊόντος” (To εικονίδιο του Φακού που ευρίσκεται στα δεξιά δίπλα στο Μενού), ή από τις διάφορες θεματικές κατηγορίες του Ε-shop.

Τιμές – Συχνές αλλαγές τιμών : Λόγω των συνεχών εξελίξεων και των διαφορετικών συνθηκών, που διαμορφώνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση παγκοσμίως και λόγω της πληθώρας κωδικών προϊόντων,  η Εταιρεία πολλές φορές, δεν προλαβαίνει να ενημερώνει άμεσα τον τιμοκατάλογο του ηλεκτρονικού καταστήματος με τις αλλαγές των τιμών.

Γι’ αυτό οι τιμές δεν θεωρούνται τελικές και οριστικές σε κανένα σημείο της παραγγελιοληψίας.

Η εκάστοτε παραγγελία, θα προωθείται-αποστέλλεται, από τον ενδιαφερόμενο Χρήστη,  με τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές και μετά την παραλαβή της, θα τροποποιείται με την εισαγωγή των οριστικών – τελικών τιμών, που ισχύουν κατά τον χρόνο της αποστολής της παραγγελίας και θα επαν-αποστέλλεται στον πελάτη για την τελική αποδοχή – επιβεβαίωση ή απόρριψη .

Αποθέματα: Η αποθεματική επάρκεια των αποθηκευμένων προϊόντων μας είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική , αλλά δεν είναι ανεξάντλητη.

Γι’ αυτό και σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων ενημερώνεστε άμεσα ,είτε για τον χρόνο αναπλήρωσης και αποστολής, είτε για εναλλακτική αντικατάσταση με παρεμφερές – παρόμοιο προϊόν.

Μεταφορικά: Το κόστος των Μεταφορικών ορίζεται.

Πληρωμές: Οι Πληρωμές και ο τρόπος ορίζεται.


a

Ε. ΔΑΚΙΔΗΣ Ε.Ε.

Εμπορία πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής
αρτοποιίας, παγωτού & συσκευασίας.

Μεγάλη γκάμα προϊόντων, που χρειάζεται κάθε σύγχρονη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης.

Λεωφ. Γέρακα 76
Γέρακας - Αττικής
Τ.Κ. 153 44
Τηλ.: 210 6654813 & 210 6654858 & 210 6654401