Η Καρτέλα σας είναι κενή

Πολιτική Αγορών-Τιμές-Αποθέματα Μεταφορικά-Πληρωμές

Πολιτικη Αγορών-Τιμές-Αποθέματα-Πληρωμές-Μεταφορικά-Επιστροφές

 

O ιστότοπος  www.dakidis.gr  παρουσιάζει την Εταιρεία Δακίδης, τα προϊόντα και τις Υπηρεσίες της και παράλληλα λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών, της Εταιρείας Ε. Δακίδης Ε.Ε., που εδρεύει στον Γέρακα, Αττικής και επί της Λεωφ. Γέρακα 76, 153 44 και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 997607030 και Δ.Ο.Υ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@dakidis.gr και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του: 2106654813.

Η εταιρία Ε Δακίδης Ε.Ε. είναι προμηθευτής και διανομέας πρώτων υλών και παρέχει της υπηρεσίες της,  μόνο σε  επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι παραγγελίες σας στο Ε-shop της dakidis.gr  γίνονται εύκολα και ευχάριστα, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε να τα βρείτε μέσω του μηχανισμού “Αναζήτησης Προϊόντος” (To εικονίδιο του Φακού που ευρίσκεται στα δεξιά δίπλα στο Μενού), ή από τις διάφορες θεματικές κατηγορίες του Ε-shop.

Τιμές – Συχνές αλλαγές τιμών : Λόγω των συνεχών εξελίξεων και των διαφορετικών συνθηκών, που διαμορφώνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση παγκοσμίως και λόγω της πληθώρας κωδικών προϊόντων,  η Εταιρεία πολλές φορές, δεν προλαβαίνει να ενημερώνει άμεσα τον τιμοκατάλογο του ηλεκτρονικού καταστήματος με τις αλλαγές των τιμών.

Γι’ αυτό οι τιμές δεν θεωρούνται τελικές και οριστικές σε κανένα σημείο της παραγγελιοληψίας.

Η εκάστοτε παραγγελία, θα προωθείται-αποστέλλεται, από τον ενδιαφερόμενο Χρήστη,  με τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές και μετά την παραλαβή της, θα τροποποιείται με την εισαγωγή των οριστικών – τελικών τιμών, που ισχύουν κατά τον χρόνο της αποστολής της παραγγελίας και θα επαν-αποστέλλεται στον πελάτη για την τελική αποδοχή – επιβεβαίωση ή απόρριψη .

Αποθέματα: Η αποθεματική επάρκεια των αποθηκευμένων προϊόντων μας είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική , αλλά δεν είναι ανεξάντλητη.

Γι’ αυτό και σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων ενημερώνεστε άμεσα ,είτε για τον χρόνο αναπλήρωσης και αποστολής, είτε για εναλλακτική αντικατάσταση με παρεμφερές – παρόμοιο προϊόν.

Μεταφορικά: Η μεταφορά των εμπορευμάτων για παραγγελίες εντός του δικτύου διανομής μας (Αττική) γίνεται από τα  ιδιόκτητα φορτηγά-ψυγεία της εταιρείας μας, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση για παραγγελίες άνω των 50€ και με χρέωση μεταφορικών 10€ για παραγγελίες μικρότερης αξίας (-50€).

Η μεταφορά των εμπορευμάτων, για παραγγελίες εκτός του δικτύου διανομής μας, γίνεται μέσω των συνεργαζομένων και με υπόδειξη του πελάτη,  μεταφορικών εταιρειών , το κόστος των οποίων καλύπτεται από τον παραλήπτη της παραγγελίας.
Η εταιρία μας καλύπτει το κόστος μεταφοράς από την έδρα μας μέχρι και την μεταφορική εταιρεία,  που αναλαμβάνει τη διανομή, με την προϋπόθεση ότι αυτή βρίσκεται εντός του δικτύου διανομής μας και η ισχύει και εδώ η πολιτική του +/- 50€ που αναφέρεται ανωτέρω.

Τέλος Εξυπακούεται ότι αποτελεί βασική επιλογή  και παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας, από την έδρα της Εταιρείας (Λεωφ. Γέρακα 76) χωρίς καμία χρέωση, εντός του  ωραρίου λειτουργίας (Καθημερινές 7.30 – 15.00 –Σάββατο / Κυριακή κλειστά).

Πληρωμές: Η εξόφληση της παραγγελίας,  γίνεται με δύο τρόπους:

-Είτε με την Αντικαταβολή του αντιτίμου της, κατά την παράδοση της, από τους διανομείς της εταιρίας μας (αφορά πελάτες, που εξυπηρετούνται από τον στόλο οχημάτων της εταιρείας) ή κατά την παραλαβή της από τον χώρο μας,
-Είτε με την Προεξόφληση του ποσού της παραγγελίας, στους εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς μας.

 ALPHA BANK IBAN: GR39 0140 3400 3400 0233 0000 245
EUROBANK IBAN: GR57 0260 0630 0004 7020 0632 693
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN: GR73 0110 7140 0000 7144 4004 536
ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN: GR18 0171 8520 0068 5212 8506 843

Αλλαγές-Επιστροφές: Επιστροφές βρώσιμων προϊόντων, για παραγγελίες, που έχουν γίνει μέσω του e-shop, δεν είναι αποδεκτές, εφόσον έχουν παραδοθεί  και έχει ολοκληρωθεί η παραλαβή τους από τον πελάτη, καθότι δεν επιβεβαιώνεται και είναι υπό αμφισβήτηση, η διαδικασία αποθήκευσης και συντήρησης  των προϊόντων, που ακολουθήθηκε, ενόσω ήταν στη κατοχή του παραλήπτη.
Επιστροφές επίσης δεν γίνονται αποδεκτές, σε προϊόντα τα οποία έχουν παραγγελθεί και παραδοθεί, κατόπιν ειδικού αιτήματος του πελάτη και δεν υπάγονται στη βασική λίστα του καταλόγου προϊόντων, που διαθέτει η Δακίδης  .
Επιστροφές χρημάτων γίνονται, όταν μετά την ολοκλήρωση του ποιοτικού ελέγχου, του επιστρεφόμενου είδους και εφόσον  η κατάσταση του προϊόντος και της συσκευασίας δεν έχει αλλοιωθεί ή καταστραφεί. Τα χρήματα πιστώνονται, στον εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη, εντός  7 ημερών από την ημέρα παράδοσης της επιστρεφόμενου.


a

Ε. ΔΑΚΙΔΗΣ Ε.Ε.

Εμπορία πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής
αρτοποιίας, παγωτού & συσκευασίας.

Μεγάλη γκάμα προϊόντων, που χρειάζεται κάθε σύγχρονη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης.

Λεωφ. Γέρακα 76
Γέρακας - Αττικής
Τ.Κ. 153 44
Τηλ.: 210 6654813 & 210 6654858 & 210 6654401