No products in the cart.

O ιδανικός προμηθευτής, που θέλει ο κάθε επαγγελματίας ! Προμήθεια Πρώτων υλών και προϊόντων Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής. Μεγάλες αποθηκευτικές δυνατότητες με αποθεματική επάρκεια προϊόντων. Συνεχείς ανανέωσεις και εφοδιασμοί για ιδανική συμπλήρωση αποθεμάτων. Συμμετοχή σε εκθέσεις και διοργάνωση συχνών σεμιναρίων. Διαρκείς αναζητήσεις και νέες συνεργασίες με μεγάλα Brands του χώρου. Εκθεσιακές παρουσιάσεις προϊοντικών προτάσεων και δημιουργιών. Ανοικτές παρουσιάσεις και γευστικοί δειγματισμοί νέων προϊόντων. Διαθεσιμότητα ικανού στόλου για την εξυπηρέτηση και την αμεσότητα των παραδόσεων. O ιδανικός προμηθευτής, που θέλει ο κάθε επαγγελματίας ! Προμήθεια Πρώτων υλών και προϊόντων Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής. Μεγάλες αποθηκευτικές δυνατότητες με αποθεματική επάρκεια προϊόντων. Συνεχείς ανανέωσεις και εφοδιασμοί για ιδανική συμπλήρωση αποθεμάτων. Συμμετοχή σε εκθέσεις και διοργάνωση συχνών σεμιναρίων. Διαρκείς αναζητήσεις και νέες συνεργασίες με μεγάλα Brands του χώρου. Εκθεσιακές παρουσιάσεις προϊοντικών προτάσεων και δημιουργιών. Ανοικτές παρουσιάσεις και γευστικοί δειγματισμοί νέων προϊόντων. Διαθεσιμότητα ικανού στόλου για την εξυπηρέτηση και την αμεσότητα των παραδόσεων.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής.

Μία όμορφη Ιστορία, που ξεκίνησε το μακρινό 1978 και συνεχίζεται διαρκώς ανανεούμενη με νέα πρόσωπα, νέες αντιλήψεις και ιδέες με εκμοντερνισμένες εφαρμογές, προσηλωμένες στις εγχώριες και παγκόσμιες τάσεις διατηρώντας αναλοίωτη την αρχική φιλοσοφία, όπου η χαρά της δημιουργίας και της προόδου, που προσφέρει αυτός ο τόσο σημαντικός χώρος ξεπερνά το οποιοδήποτε εφήμερο κέρδος.

« Για κάθε ζήτηση, ή ανάγκη, υπάρχει πάντα διαθέσιμο και το ανάλογο προϊόν »

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Εταιρεία Δακίδης είναι προμηθευτής επαγγελματικών πρώτων υλών και προϊόντων Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής και Παγωτού.

Με έναρξη το μακρινό 1978, έχει διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία στο χώρο, βάζοντας τις βάσεις, ώστε το 2011, η παράδοση και η πλήρης ανάληψη, από τη Νέα γενιά, να γίνει απρόσκοπτα και να αποτελέσει την αρχή της Νέας Εποχής για την Εταιρεία.

Η Νέα εποχή της εταιρείας περιλάμβανε νέες εγκαταστάσεις, ολική αναδιάρθρωση του εξοπλισμού, αλλά κυρίως λειτουργικό εκσυγχρονισμό και αλλαγή νοοτροπίας, με προσαρμογή στις ανάγκες και τις παγκόσμιες τάσεις, που ακολουθεί ο χώρος.

Ανεξάρτητα από την πρόοδο και την εξέλιξη της Εταιρείας, η Νέα Γενιά διατήρησε και επένδυσε, στο κληροδότημα της άψογης σχέσης Προμηθευτή-Πελάτη και ενίσχυσε ακόμα περισσότερο, την πολύ καλή φήμη – value for money – σύγκρισης τιμής και ποιότητας,  των προϊόντων της .

H Εταιρεία, με απώτερο στόχο την εφαρμογή του μότο  «Ο ιδανικός προμηθευτής, που θέλει ο κάθε επαγγελματίας»  ανανεώνεται, εξελίσσεται διαρκώς και προσεγγίζει με επιτυχία, την εκάστοτε διαμορφούμενη νέα πραγματικότητα.

Η Εταιρεία Δακίδης δεν εφησυχάζει, ευρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση και έρευνα , για καινοτομίες,  νέες συνεργασίες και γενικά οτιδήποτε,  θα διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα την εκτίμηση των επαγγελματιών πελατών της.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο δρόμος της ανάπτυξης, απαιτούσε σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, με συνέπεια η μετεγκατάσταση να είναι αναγκαία.

Η Εταιρεία ευρίσκεται πλέον στο Γέρακα Αττικής και επί της Λεωφ. Γέρακα 76, σε εγκαταστάσεις 3000 τ.μ., που περιλαμβάνουν άνετα γραφεία, κέντρο διανομής, αποθήκες, χώρους αναμονής, ειδική διαμόρφωση του τομέα φορτο-εκφόρτωσης, , μεγάλο parking, εύκολη πρόσβαση κ.α..

Οι χώροι διακρίνονται για την εργονομία και τη λειτουργικότητά τους, με την απόλυτη τήρηση, όλων των σύγχρονων προδιαγραφών ασφάλειας για τους εργαζομένους, τους πελάτες και τα διακινούμενα είδη.

Η όλη διαμόρφωση είναι μελετημένη, ώστε εκτός των άλλων, οι διαδικασίες φορτο-εκφόρτωσης , εκτέλεσης και παράδοσης  των παραγγελιών,  να γίνεται απρόσκοπτα, ταχύτατα και χωρίς καθυστερήσεις.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΥΓΙΕΙΝΗ

Η Εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με τις σύγχρονες αντιλήψεις του Logistics Management τις οποίες ακολουθεί επακριβώς.

Τα προϊόντα είναι τοποθετημένα με συγκεκριμένη κατανομή, που αποσκοπεί αφ’ ενός μεν, στην αποφυγή σπατάλης χρόνου και κάλυψης άνευ λόγου μεγαλύτερων αποστάσεων και αφετέρου να φυλάσσονται πάντα με βάση τις προβλεπόμενες συνθήκες Θερμοκρασίας –  υγρασίας και να παρακολουθούνται με βάση τις ημερομηνίες λήξης και τα LOT των προϊόντων, ώστε να τηρείται (αυστηρά) η αρχή FI-FO (First In – First Out).

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας καλύπτονται από το αυστηρό Ευρωπαϊκό πρότυπο  ISO 22000:2008  (συστήματος ασφάλειας τροφίμων)  ,που  σε συνδυασμό με την εφαρμογή, σε όλους τους χώρους και τις εγκαταστάσεις της, των κανόνων του εκπονημένου HACCP,  εγγυάται τη διάθεση ασφαλών προϊόντων.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

– Η Εταιρεία βρίσκεται αδιάλειπτα δίπλα στον πελάτη.

– Η Μεγάλη γκάμα προϊόντων και πρώτων υλών και η αποθεματική επάρκεια, υπερκαλύπτει τις καθημερινές ανάγκες του επαγγελματία, καθιστώντας την Εταιρεία Δακίδης σε βασικό, αν όχι μοναδικό προμηθευτή του.

– Παρέχει δυνατότητες ταχύτατης παραγγελιοληψίας, είτε τηλεφωνικά, είτε διαδικτυακά.

– Διαθέτει οργανωμένο κέντρο διανομής με  έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, που προωθεί άμεσα την παραγγελία για την ταχύτερη δυνατή εκτέλεση της.

– Διαθέτει καθημερινά, τον σύγχρονο στόλο της,  για την έγκαιρη και έγκυρη παραλαβή των προϊόντων της, από τους επαγγελματίες πελάτες της.

– Στα πλαίσια της στήριξης των πελατών, διοργανώνει τακτικά σεμινάρια και παρουσιάσεις των νέων συνεργασιών και προϊόντων, προτείνοντας  καινοτόμες  εφαρμογές και συνταγές.

– Το Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής της Εταιρείας, που καθημερινά δημιουργεί και επεξεργάζεται, όλες τις πιθανές εκφάνσεις και επιδόσεις των προϊόντων, που προσφέρει η Εταιρεία, είναι στη διάθεση των πελατών,  ώστε να κατευθύνει-συμβουλεύσει, ή να λύσει κάθε πιθανή απορία τους.

Τέλος η φιλοσοφία της Εταιρείας παραμένει η ίδια από τη πρώτη ημέρα της ίδρυσης της και δεν είναι άλλη από:

«Οι απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες και οι άψογες συνεργασίες είναι μη διαπραγματεύσιμες, έναντι οποιουδήποτε εφήμερου κέρδους»


a

Ε. ΔΑΚΙΔΗΣ Ε.Ε.

Εμπορία πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής
αρτοποιίας, παγωτού & συσκευασίας.

Μεγάλη γκάμα προϊόντων, που χρειάζεται κάθε σύγχρονη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης.

Λεωφ. Γέρακα 76
Γέρακας - Αττικής
Τ.Κ. 153 44
Τηλ.: 210 6654813 & 210 6654858 & 210 6654401