Η Καρτέλα σας είναι κενή

Κατάλογοι
dakidis-logofinal

Πρώτες Ύλες Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής

Η Εταιρεία Ε.Δακίδης Ε.Ε. διαθέτει ένα μεγάλο εύρος προϊόντων, που είναι απαραίτητα σε κάθε σύγχρονη επιχείριση , που δραστηριοποιείται στον κλάδο της Εστίασης.

Παρέχει σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές την αναγκαία γκάμα πρώτων υλών που απαιτεί η Αρτοζαχαροπλαστική, είτε μέσω εισαγωγών, είτε προμηθευόμενη από τις κορυφαίες Εταιρείες που διαθέτει ο Ελληνικός χώρος.

Κατάλογος Διακοσμητικών ειδών Ζαχαροπλαστικής για ξεχωριστά Events και Εορτές

Η Εταιρεία διαθέτει μία τεράστια Γκάμα από διακοσμητικά Ζαχαροπλαστικής, που στολίζουν ιδανικά οποιαδήποτε γλυκιά δημιουργία προορίζεται για σημαντικά Events, όπως Γάμους , Βαπτίσεις, Γενέθλια, Επετείους, Ονομαστικές Εορτές κ.λπ. , καλύπτει επίσης ιδανικά, με μεγάλη ποικιλία επιλογών, τις αντίστοιχες Εποχιακές ανάγκες των Χριστουγέννων, του Πάσχα, του Αγ. Βαλεντίνου κ.λπ.
Για οποιαδήποτε πληροφορία-διευκρίνιση-Παραγγελία, καλέστε μας στο 210 6654813 ή στείλτε μας E-mail στο sales@dakidis.gr

Ξεφυλλίστε τον Κατάλογο Χριστουγεννιάτικων διακοσμητικών Ζαχαροπλαστικής  ( Μορφή Flipbook )

Ξεφυλλίστε τον Κατάλογο Πασχαλινών  διακοσμητικών Ζαχαροπλαστικής  ( Μορφή Flipbook )

Ξεφυλλίστε τον Κατάλογο διακοσμητικών Ζαχαροπλαστικής  για Γενέθλια και Ονομαστικές Εορτές  ( Μορφή Flipbook )

Ξεφυλλίστε και τον Δεύτερο Κατάλογο μας με Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά Ζαχαροπλαστικής  ( Μορφή Flipbook )

Slide

ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

Δακίδης – Κατάλογος

Συνοπτική παρουσίαση σε Flipbook της Εταιρείας Δακίδης, που καλύπτει εξ ολοκλήρου τον τομέα προμήθειας πρώτων υλών, Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας, Παγωτού και Συσκευασίας με αυστηρά επιλεγμένα, ποιοτικά προϊόντα.

Anselmi Dissarono-Catalogue

H Εταιρεία που εδώ και χρόνια, αποτελεί εγγύηση άριστης ποιότητας υλικών παραγωγής antisanal παγωτού. Η Anselmi επίσης ξεχωρίζει και για την γευστική υπεροχή των προϊόντων της.

D’Orsogna Dolciaria-Κατάλογος

D’orsogna .. η καλύτερη Συλλογή Ιταλικών προϊόντων Επικάλυψης, Γέμισης και Διακόσμισης, που προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό γεύσης και απόλαυσης. Δείτε σε Flipbook τον σχετικό κατάλογο

MonteBianco Gelato-Catalogue

Montebianco .. η Εταιρεία, που έχει γράψει ιστορία στο ιταλικό gelato. Διακρίνεται για τις καινοτομίες της, στην αγορά των ημικατεργασμένων προϊόντων για gelato από το 1966, με μοναδικές,πρωτοποριακές δημιουργίες.

Callebaut – Κατάλογος

Μία γενική επισκόπιση της παγκόσμιας εμβέλειας και αναγνώρισης, κορυφαίας εταιρείας παραγωγής και επεξεργασίας προϊόντων σοκολάτας και κακάο υψηλής ποιότητας. Η μορφή της παρουσίασης είναι σε Flipbook.

a

Ε. ΔΑΚΙΔΗΣ Ε.Ε.

Εμπορία πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής
αρτοποιίας, παγωτού & συσκευασίας.

Μεγάλη γκάμα προϊόντων, που χρειάζεται κάθε σύγχρονη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης.

Λεωφ. Γέρακα 76
Γέρακας - Αττικής
Τ.Κ. 153 44
Τηλ.: 210 6654813 & 210 6654858 & 210 6654401