Page 39 - CALLEBAUT-CATALOGUE
P. 39
CHUNKS ΣOKOΛATAΣ
Τύπος
Γεύση Σύνθεση Ποσότητα Συσκευασίας Κιβώτιο Βάρος Μονάδας Κωδικός Shelf Life
Απολαυστικά έντονη σκούρα
Dark M σοκολάτα που παραμένει σκληρή και 39.1% ελαχ. στερεά κακάο 8x8x6 mm Κυτίο 1x 10 kg CHD-CU-20X014-471 24 μήνες
εύθραυστη, ακόμη και μετά το ψήσιμο
OUR BAKING CHOCOLATES FOR BAKERY & PASTRY
Απολαυστικά έντονη σκούρα
Dark L σοκολάτα που παραμένει σκληρή και 45.5% ελαχ. στερεά κακάο 10x10x4 mm Σακούλα 4x 2.5 kg CHD-CU-20V115N-552 24 μήνες
εύθραυστη, ακόμη και μετά το ψήσιμο
Υπέροχα έντονη σοκολάτα γάλακτος
Milk M με κρεμώδεις και καραμελένιες νότες 25% ελαχ. στερεά κακάο 8x8x6 mm Κυτίο 1x 10 kg CHM-CU-20X023-471 18 μήνες
– παραμένει σκληρή και εύθραυστη,
23.6% ελαχ. στερεά γάλακτος
ακόμη και μετά το ψήσιμο.
Υπέροχα έντονη σοκολάτα γάλακτος
Milk L με κρεμώδεις και καραμελένιες νότες 25.8% ελαχ. στερεά κακάο 10x10x4 mm Σακούλα 4x 2.5 kg CHM-CU-17X259-552 18 μήνες
19.4% ελαχ. στερεά γάλακτος
– παραμένει σκληρή και εύθραυστη,
ακόμη και μετά το ψήσιμο.
Απολαυστικά πλούσια, κρεμώδης
White M λευκή σοκολάτα που παραμένει 21% ελαχ. στερεά κακάο 8x8x6 mm Κυτίο 1x 10 kg CHW-CU-20V001-471 12 μήνες
24.8% ελαχ. στερεά γάλακτος
σκληρή και εύθραυστη, ακόμη και
μετά το ψήσιμο.
Απολαυστικά πλούσια, κρεμώδης
White L λευκή σοκολάτα που παραμένει 22.5% ελαχ. στερεά κακάο 10x10x4 mm Σακούλα 4x 2.5 kg CHW-CU-18V02NV-552 12 μήνες
σκληρή και εύθραυστη, ακόμη και
23.9% ελαχ. στερεά γάλακτος
μετά το ψήσιμο. OUR BAKING CHOCOLATES FOR BAKERY & PASTRY
38 39