Page 39 - CALLEBAUT-CATALOGUE
P. 39

CHUNKS ΣOKOΛATAΣ
 Τύπος
 Γεύση  Σύνθεση  Ποσότητα  Συσκευασίας  Κιβώτιο  Βάρος Μονάδας  Κωδικός  Shelf Life
 Απολαυστικά έντονη σκούρα
 Dark M  σοκολάτα που παραμένει σκληρή και   39.1% ελαχ. στερεά κακάο  8x8x6 mm  Κυτίο  1x  10 kg  CHD-CU-20X014-471  24 μήνες
 εύθραυστη, ακόμη και μετά το ψήσιμο
 OUR BAKING CHOCOLATES FOR BAKERY & PASTRY
 Απολαυστικά έντονη σκούρα
 Dark L  σοκολάτα που παραμένει σκληρή και   45.5% ελαχ. στερεά κακάο  10x10x4 mm  Σακούλα  4x  2.5 kg  CHD-CU-20V115N-552  24 μήνες
 εύθραυστη, ακόμη και μετά το ψήσιμο
 Υπέροχα έντονη σοκολάτα γάλακτος
 Milk M  με κρεμώδεις και καραμελένιες νότες   25% ελαχ. στερεά κακάο  8x8x6 mm  Κυτίο  1x  10 kg  CHM-CU-20X023-471  18 μήνες
 – παραμένει σκληρή και εύθραυστη,
 23.6% ελαχ. στερεά γάλακτος
 ακόμη και μετά το ψήσιμο.
 Υπέροχα έντονη σοκολάτα γάλακτος
 Milk L  με κρεμώδεις και καραμελένιες νότες   25.8% ελαχ. στερεά κακάο  10x10x4 mm  Σακούλα  4x  2.5 kg  CHM-CU-17X259-552  18 μήνες
 19.4% ελαχ. στερεά γάλακτος
 – παραμένει σκληρή και εύθραυστη,
 ακόμη και μετά το ψήσιμο.
 Απολαυστικά πλούσια, κρεμώδης
 White M  λευκή σοκολάτα που παραμένει   21% ελαχ. στερεά κακάο  8x8x6 mm  Κυτίο  1x  10 kg  CHW-CU-20V001-471  12 μήνες
 24.8% ελαχ. στερεά γάλακτος
 σκληρή και εύθραυστη, ακόμη και
 μετά το ψήσιμο.
 Απολαυστικά πλούσια, κρεμώδης
 White L  λευκή σοκολάτα που παραμένει   22.5% ελαχ. στερεά κακάο  10x10x4 mm  Σακούλα  4x  2.5 kg  CHW-CU-18V02NV-552  12 μήνες
 σκληρή και εύθραυστη, ακόμη και
 23.9% ελαχ. στερεά γάλακτος
 μετά το ψήσιμο.                                                                                                                                                        OUR BAKING CHOCOLATES FOR BAKERY & PASTRY
































 38                                                                                                                                                               39
   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44