Page 20 - Dorsogna Presentation
P. 20
ΠΙΝΙΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΡΕΓΚΑΣ
Όμορφα διακοσμημένο εξωτερικά, αυτό το
γλυκό έχει ακόμα περισσότερα να προσφέρει
στο εσωτερικό του. πεντανόστιμες κρυμμένες
διακοσμήσεις, που αποκαλύπτονται μόλις σπάσετε ή
κόψετε αυτήν την υπέροχη δημιουργία. Ανακαλύψτε
όλη τη γκάμα των προϊόντων D’Orsogna, όπως
την μαρέγκα σε κόκκους και τα μαλακά κυβάκια
ινδοκάρυδου επικαλυμμένα με σοκολάτα γάλακτος.
Υλικά που ξεχωρίζουν:
ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΑΡΕΓΚΑ
(Με αυγά ελευθέρας βοσκής) (Με αυγά ελευθέρας βοσκής) (Χωρίς αυγό)
4-7 χιλ. 1-4 χιλ.
ΜΑρΕΓκΑ ΜΑλΑκΑ κυΒΑκΙΑ Μαρέγκα φτιαγμένη σύμφωνα με την Μαρέγκα φτιαγμένη σύμφωνα με Μαρέγκα φτιαγμένη σύμφωνα με
ΙνΔοκΑρυΔου παραδοσιακή ιταλική συνταγή, μια την παραδοσιακή ιταλική συνταγή, την παραδοσιακή ιταλική συνταγή,
πραγματική ανάλαφρη λιχουδιά. κόκκοι μια πραγματική ανάλαφρη λιχουδιά. μια πραγματική ανάλαφρη λιχουδιά.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν: μεσαίου μεγέθους που πασπαλίζονται κόκκοι μικρού μεγέθους που κόκκοι μεγάλου μεγέθους που
εύκολα. πασπαλίζονται εύκολα. πασπαλίζονται εύκολα.
ΚΩΔΙΚΟΣ: Μ480 ΚΩΔΙΚΟΣ: Μ1279 ΚΩΔΙΚΟΣ: Μ3015
ΣΧΗΜΑ: κόκκοι ΣΧΗΜΑ: κόκκοι ΣΧΗΜΑ: Σταγόνες
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 4-7 χιλ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 4-7 χιλ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 8-10 χιλ.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: 12 μήνες ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: 12 μήνες ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: 12 μήνες
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 13 κιλά/κουτί ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 13 κιλά/κουτί ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 13 κιλά/κουτί
Ενσωματωμένα ώς ξηρή Μέσα στη Ανάμεικτα με ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ/ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ/ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ/
στη βάση επικάλυψη γέμιση άλλα στοιχεία 1 παλέτα: 312 κιλά 1 παλέτα: 312 κιλά 1 παλέτα: 312 κιλά
ως επικάλυψη
ΠΑΓΩΤΟ ΤΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ
Για τις ξεχωριστές ημέρες όπως εκείνη του Αγίου
Βαλεντίνου, θέλετε να κεράσετε τους αγαπημένους
σας δημιουργίες που θα τους ευχαριστήσουν,
σωστά; Μεταμορφώστε τις κλασικές δημιουργίες
σε κάτι νέο, και δώστε στους αγαπημένους σας το
κάτι παραπάνω, προσθέτοντας κόκκους μαρέγκας
από τη σειρά των προϊόντων D’Orsogna.
ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤO:
Υλικά που ξεχωρίζουν: Η μαρέγκα είναι ένα είδος γλυκού ψημένο στο φούρνο,
που προέρχεται από την γαλλική, την ελβετική και την
ιταλική κουζίνα. παραδοσιακά φτιάχνεται με χτυπημένο
ασπράδι αυγού και με ζάχαρη, ενώ στη συνέχεια μπορεί να
αρωματιστεί και να χρωματιστεί. παρασκευάζεται σε σχήμα
σταγόνων με κορυφή ή κόκκων. Μια εκδοχή μαρέγκας με
πρωτεΐνη γάλακτος είναι επίσης διαθέσιμη.
κοκκοΙ
ΜΑρΕΓκΑΣ
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν:
Ενσωματωμένα ώς ξηρή Μέσα στη Ανάμεικτα με
στη βάση επικάλυψη γέμιση άλλα στοιχεία
ως επικάλυψη