Page 25 - Dorsogna Presentation
P. 25

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ                                     ΧΩΝΑΚΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΗΣ
                                                              ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ
 τα παλιά καλά διαχρονικά γλυκά ξαναγίνονται
 συναρπαστικά χάρη στον επαναπροσδιορισμό                     Μια νέα σειρά παγωτών, εμπνευσμένα από τις
 του σχήματός τους και δημιουργικά χάρη στα                   χειροποίητες δημιουργίες των ιταλικών gelaterias.
 χρώματα και τις διακοσμήσεις τους. Εδώ έρχεται               Η προσθήκη κόκκων μαρέγκας, μαρέγκας με
 η D’Orsogna, για να προσθέσει μαλακά κυβάκια                 επικάλυψη βούτυρο κακάο, μαλακών κύβων
 καραμέλας και κόκκους μπισκότου και να                       καραμέλας και μαλακών κύβων ινδοκάρυδου με
 δημιουργήσει απολαυστικές υφές.                              επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος, δίνει χρώμα και
                                                              υφή στις δημιουργίες.
 Υλικά που ξεχωρίζουν:
                                                              Υλικά που ξεχωρίζουν:









 ΜΑλΑκοΙ κυΒοΙ   κοκκοΙ                                        ΜΑλΑκοΙ κυΒοΙ   ΜΑλΑκοΙ κυΒοΙ
 κΑρΑΜΕλΑΣ  ΜπΙΣκοτου                                            κΑρΑΜΕλΑΣ      ΙνΔοκΑρυΔου

                                                              Μπορούν να χρησιμοποιηθούν:
 Μπορούν να χρησιμοποιηθούν:








 πασπαλισμένα   Ανακατεμένα   Ενσωματωμένα                    Ανακατεμένα με   πασπαλισμένα  Ενσωματωμένα  Ανάμεικτα με
 πάνω στο γλυκό  με τη βάση του   στη γέμιση                   την βάση του   πάνω στο   στη γέμιση  άλλα στοιχεία
 γλυκού
                                                                παγωτού        παγωτό                ως επικάλυψη

 ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ                                         ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

 Αυτό το θεσπέσιο επιδόρπιο θα σας οδηγήσει στο               Απολαύστε αυτή τη συμφωνία καραμέλας: μια θεϊκή
 ύψιστο γευστικό επίπεδο! Η γέμισή του συνδυάζει              γευστική εμπειρία καραμέλας που δημιουργούν
 λαχταριστά υλικά, διογκωμένα και τραγανά                     οι τραγανοί κόκκοι καραμέλας επικαλυμμένοι
 στοιχεία όπως νιφάδες επικαλυμμένες ή μη, κόκκους            με βούτυρο κακάο, η γέμιση καραμέλας, το
 μαρέγκας, ξύσμα λεμονιού, γέμιση σμέουρου και                marshmallow, το ελικοειδές κέλυφος «Gold» λευκής
 μους βανίλιας.                                               σοκολάτας, η νουγκατίνα αμυγδάλου και η χρυσή
                                                              καραμέλα.

 Υλικά που ξεχωρίζουν:
                                                              Υλικά που ξεχωρίζουν:









 ΕπΙκΑλυΜΜΕνΕΣ Η΄                                               τρΑΓΑνΗ κΑρΑΜΕλΑ
 ΜΗ νΙφΑΔΕΣ, φουντουκΙ
 κΑΙ τρΑΓΑνΑ ΣτοΙΧΕΙΑ
                                                              Χρήση των υλικών:


 Μπορούν να χρησιμοποιηθούν:







                                                             Ανακατεμένα με   πασπαλισμένα   Ενσωματωμένα  Ανάμεικτα με
 Ανακατεμένα με την   πασπαλισμένα   Ενσωματωμένα             την βάση του    πάνω στο     στη γέμιση  άλλα στοιχεία
 βάση του παγωτού  πάνω στο παγωτό  στη γέμιση                  παγωτού       παγωτό                  ως επικάλυψη
   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30