Page 9 - Dorsogna Presentation
P. 9

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΑΡΕΤΙ

 υπέροχες γεύσεις, φυσικά χρώματα, λαχταριστή
 υφή και συναρπαστικά σχήματα, χάρη στις απίθανες
 γεμίσεις και διακοσμήσεις της D’Orsogna. κύβοι
 σοκολατένιου brownie, κόκκοι και μικροσταγόνες
 μπισκότου κακάο δημιουργούν ένα κλασσικό αλλά
 ανανεωμένο επιδόρπιο.

 Υλικά που ξεχωρίζουν:







             ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΜΑΡΕΤΙ                     ΚΟΚΚΟΙ ΑΜΑΡΕΤΙ                      ΚΟΚΚΟΙ ΑΜΑΡΕΤΙ

 κοκκοΙ  ΣοκολΑτΕνΙο
 ΑΜΑρΕτΙ  BROWNIE  κλασικό ιταλικό μπισκότο σε   κόκκοι κλασικού ιταλικού μπισκότου   κόκκοι κλασικού ιταλικού μπισκότου
            κομματάκια, φτιαγμένο σύμφωνα με   φτιαγμένοι σύμφωνα με την           φτιαγμένοι σύμφωνα με την
            την παραδοσιακή ιταλική συνταγή,   παραδοσιακή ιταλική συνταγή.        παραδοσιακή ιταλική συνταγή.
            με τα χαρακτηριστικά ραγίσματα στο   ΚΩΔΙΚΟΣ: Α1369                    ΚΩΔΙΚΟΣ: A1441
 Μπορούν να χρησιμοποιηθούν:  πάνω μέρος του.   ΣΧΗΜΑ: κόκκοι                      ΣΧΗΜΑ: κόκκοι
              ΚΩΔΙΚΟΣ: Α1368                   ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 1-3 χιλ.                ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 2-7 χιλ.
            ΣΧΗΜΑ: Σταγόνες                    ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: 6 μήνες                  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: 6 μήνες
            ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 10-13 χιλ.             ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 13 κιλά/κουτί           ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 12 κιλά/κουτί
            ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: 6 μήνες
            ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 10 κιλά/κουτί



 Αναμεμειγμένα   ώς γαρνίρισμα   Ενσωματωμένα
 στη βάση κρέμας  για παγωτά  στη γέμιση



 ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΑ
 ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ


 κάθε μπουκιά διαφέρει από την επόμενη, χάρη
 στο φανταστικό άρωμα, τη θεϊκή γεύση και την
 ελκυστική υφή, τόσο στο εδωτερικό, όσο και
 στο εξωτερικό των bonbon. Αυτά τα σοκολατάκια
 φτιάχνονται με μπισκότο μαύρου κακάο, κόκκους
 μαρέγκας, μπισκότο καφέ, κόκκους αμαρέτι,   ΚΟΚΚΟΙ ΑΜΑΡΕΤΙ   ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
 κηρήθρα, όλα από την D’Orsogna Dolciaria.  ΚΑΚΑΟ  το Αμαρέτι είναι ένα ιδιαίρερα παραδοσιακό ιταλικό
                                               μπισκότο. Έχει πάρει το όνομά του από ένα πικρό λικέρ,
           κόκκοι κλασικού ιταλικού μπισκότου
 Υλικά που ξεχωρίζουν:  με γεύση κακάο φτιαγμένοι σύμφωνα   που παρασκευαζόταν ήδη κατά τον Μεσαίωνα. Η πικρή
           με την παραδοσιακή ιταλική συνταγή.  νότα του προέρχεται από τον πυρήνα του βερίκοκου.
           ΚΩΔΙΚΟΣ: A1906                      το Αμαρέτι φτιάχνεται σύμφωνα με τις παραδοσιακές
           ΣΧΗΜΑ: κόκκοι
           ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 2-5 χιλ.                συνταγές και έχει τα χαρακτηριστικά ραγίσματα του
           ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: 6 μήνες
           ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 15 κιλά/κουτί           μπισκότου στην επιφάνειά του.


 κοκκοΙ   κοκκοΙ   κΗρΗΘρΑ
 ΑΜΑρΕτΙ  ΜΑρΕΓκΑΣ

 Μπορούν να χρησιμοποιηθούν:






 Ενσωματωμένα   ώς ξηρή   Ενσωματωμένα   Ανάμεικτα με
 στη βάση   επικάλυψη  στη γέμιση  άλλα στοιχεία
 ζαχαροπλαστικής  ως επικάλυψη
   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14