Page 31 - Dorsogna Presentation
P. 31
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΥΓΟ
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕ
ΓΕΥΣΗ ΚΑΦΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΦΕ
Ξηρές σταγόνες παντεσπάνι με Αυτό το μοναδικής υφής μπισκότο, Ξηρές σταγόνες παντεσπάνι με
γεύση καφέ. Αυτό το μοναδικής υφής είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να γεύση καφέ. Αυτό το μοναδικής υφής
μπισκότο, είναι φτιαγμένο έτσι ώστε μαλακώνει όταν έρχεται σε επαφή με μπισκότο, είναι φτιαγμένο έτσι ώστε
να μαλακώνει όταν έρχεται σε επαφή παγωτό ή γιαούρτι. Είναι ιδανικό για να μαλακώνει όταν έρχεται σε επαφή
με παγωτό ή γιαούρτι. Χάρη στη την παρασκευή τιραμισού. με παγωτό ή γιαούρτι αλλά και να
γεύση του καφέ, η χρήση του είναι παραμένει τραγανό μαζί με προϊόντα
ιδανική για την παρασκευή τιραμισού. ΚΩΔΙΚΟΣ: U867 σοκολάτας σε ξηρή μορφή.
ΣΧΗΜΑ: οβάλ
ΚΩΔΙΚΟΣ: U1920 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 23-25 χιλ. ΚΩΔΙΚΟΣ: U217
ΣΧΗΜΑ: Σταγόνες ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: 6 μήνες ΣΧΗΜΑ: Ανομοιόμορφα σφαιρίδια
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 9-12 χιλ. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 7 κιλά/κουτί ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 4-7 χιλ.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: 6 μήνες ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ/ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: 6 μήνες
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 9 κιλά/κουτί 1 παλέτα: 196 κιλά ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 15 κιλά/κουτί
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ/ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ/
1 παλέτα: 252 κιλά 1 παλέτα: 360 κιλά
ποιος μπορεί να φανταστεί τα Χριστούγεννα χωρίς να προσφέρει στα
αγαπημένα του πρόσωπα έναν υπέροχο παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο
κορμό; Η προσθήκη των φανταστικών προϊόντων της D’Orsogna τον
μετατρέπει σε πολυαισθητηριακή εμπειρία. ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
τα προϊόντα αυτά παρασκευάζονται με σιτάλευρο, ζάχαρη
και ολόκληρα αυγά. το καθένα τους αποτελεί ένα μοναδικά
Υλικά που ξεχωρίζουν:
ανάλαφρης ροής, καθόλου στεγνό κομμάτι παντεσπάνι,
κατάλληλο για παγωτά (το προϊόν μαλακώνει και γίνεται
σαν παντεσπάνι, όταν έρθει σε επαφή με το παγωτό),
ενώ συγχρόνως παραμένει ένα τραγανό μπισκότο όταν
συνοδεύει ταμπλέτες σοκολάτας ή δίπλα σε γιαούρτι.
BROWNIE ΜΕ ΜπΙΣκοτΑ κρΑΜπλ ΜΑυρου
ΓΕυΣΗ κΑφΕ ΣΑΒΑΓΙΑρ ΜπΙΣκοτου
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν:
Ενσωματωμένα ώς ξηρή Μέσα στη Ανάμεικτα με
στη βάση επικάλυψη γέμιση άλλα στοιχεία
ως επικάλυψη