Page 3 - Dorsogna Presentation
P. 3
Η ιστορία της D’Orsogna Διαρκώς νέες υφές!
ΤΙ ΥΦΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΥΦΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ
43% τροφΕΣ που 5% ΑυτΕΣ που
ΜΑΣΙουντΑΙ ΜΑΣΙουντΑΙ
33% τρΑΓΑνΕΣ τροφΕΣ 13% τΙΣ τρΑΓΑνΕΣ
16% πολτοποΙΗΜΕνΕΣ 24% τΙΣ κρΕΜώΔΕΙΣ
8% τροφΕΣ που πΙνοντΑΙ 18% τΙΣ ΑπΑλΕΣ
TΟ 33% ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΙΣ ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΥΦΕΣ
“Μου αρέσουν οι τραγανές τροφές”
• τους αρέσει η τροφή που κάνει θόρυβο στο στόμα
• προτιμούν τις τροφές που καταπίνονται εύκολα, ακόμα κι όταν είναι μαλακές
• Δεν τους ενδιαφέρουν οι γεύσεις που μένουν στο στόμα για ώρα
• τους αρέσει όταν η τραγανή υφή κρατάει για ώρα
Η D’Orsogna Dolciaria ιδρύθηκε το 1957 από τον Mario
D’Orsogna και την γυναίκα του Lucia. Αρχικά, άνοιξαν ένα
μικρό εργαστήριο παρασκευής μπισκότων στο San Vito
Chietino της Ιταλίας (στην επαρχία Chieti της περιοχής
Abruzzo). Χάρη στο πάθος της για τα παραδοσιακά ιταλικά
κέικ και γλυκά, η D’Orsogna εξελίχθηκε σε ιστορικά κορυφαίο
παρασκευαστή ιδιαίτερων, εκπληκτικών διακοσμήσεων και
γεμίσεων. Μια θέση που κατέχει ακόμη και σήμερα.
Πού βρίσκεται η D’Orsogna
Η D’Orsogna Dolciaria βρίσκεται στο San Vito Chietino. το
Vito Chietino ανήκει στην περιοχή Abruzzo, γνωστή για τα
βουνά της στην ακτή της Αδριατικής.
Η έδρα της
D’Orsogna Dolciaria
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ